-

 

 

 

 

 

 

-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imágenes.
 
 
Cinc Metalls
 
 
 
 
 
Comentarios.
- Nombre:
- Comentarios:
- Email:

Pepe (20/01/2010): Hola! Ja era hora que naren ixint agrupacions així a la Marina. Quan és el proper concert? Anims

Cinc Metalls (20/01/2010): Hola Pepe!! mil gràcies per contactar. En el proper concert que oferirem la recaptació integra anirà a benefici dels damnificats en el terratremol de Hahití. Tan prompte com hi haga data la publicarem. Vos esperem a tots, és importantissim que tots tirem una ma!!!!!

Javi (22/01/2010): Hola Pep. Si no passa res el primer concert no serà en Ondara, serà en Gata el dia 21 de febrer, esperem voret alli. Un abraç.

Cinc Metalls (5/02/2010): Hola, ja tenim dates per als propers concerts!! ambdós seran amb la recaptació integra de l'entrada per als damnificats per el terratrèmol de Haití.

- 21 de Febrer en Gata.

- 14 de Març en Ondara.

Ens vegem en els concerts!! la programació per a aquests concerts és molt atractiva amb seguretat vos agradarà.

 

Ferran Ferrando (9/02/2010): Hola a tots, estic molt content del naixement d'un nou quintet a la comarca. Individualment ja vos conec a 4 i espere anar a escoltar-vos a qualsevol concert. Enhorabona pel vostre part de la meua part i a gaudir del món dels metalls!

Lluís S (9/02/2010): Hola Ferran! és un plaer contactar amb tu. Gràcies per les bones paraules, la veritat és que fer música de cambra és un plaer total, que et vaig a dir que no sàpigues...je, je...el treball que feu vosaltres amb el quintet Al Vent és més que encomiable, un luxe per a la comarca el tenir-vos.

 
Javi (25/05/2010): El 24 de Juny Concert al teatre de Pego. Vos esperem!!